مشاوره حقوقی رایگان - دیه سال جدید

سلام پدرم پارسال تو تصادف فوت میکنن و الان بعد یه سال حکم نهایی و مدارک رو تحویل بیمه دادم الان چون اخر ساله و نرخ دیه جدید اعلام شد ایا دیه 900 ملیونی رو واریز میکنن یا 1200 سال جدید.تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر تا پایان امروزشود 900 میلیون از فردا یک میلیارد و دویست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر راننده مقصر باشد طبق بیمه نامه ممکن است دیه به نرخ سال 1400 پرداخت شود