مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام برادرم با ده گرم و نیم هرویین گرفتن براش 7سال حبس با 20میلیون جریمه اومده که قاضی بهش گفته بخاطر خانوادت 4ساله اونو میبخشم و 3سال براش حبس بریده است ایا میشود حبس اونو به صورت تعلیقی دراورد یکماه از حبس اون میگذرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که حکم قطعی صادر شده باشد با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر امکان تعلیق اجرای مجازات وجود ندارد.
می تواند بعد از مدتی درخواست آزادی مشروط بدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بعد از سپری شدن 1/3 از مجازات میتوانید درخواست بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قطعی نشده،در مدت باقیمانده اعتراض کنید