مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازنده ساختمان بدون پی

سلام.
4 سال پیش در زمین بغلی ما شروع به ساخت ساختمان 3 طبقه بدون پی کردند. چندین بار با شهرداری تماس گرفتیم و اطلاع دادیم که ساختمان پی ندارد اما مامور شهرداری بجای رسیدگی به موضوع، بندرو به تمسخر گرفت، بعد از چند روز مامور شهرداری آمد و به مالک زمین گفت "دورتادور زمین چیزی بکش مردم نبینند دارید چکار می کنید" متوجه شدیم در شهرداری آشنا دارند.
مالک زمین پس از اتمام، آن را به فرد دیگری فروخت و الان مالک فعلی نیز قصد فروش دارد اما کسی خریدار نیست.
همچنین زمین بغلی این ساختمان هم خالیست و اگر روزی قصد ساخت ساز داشته باشد، ریزش این ساختمان حتمی است.
از این جهت که این ساختمان در زمان زلزله صدای ناهنجاری داشت و ما هم نگرانیم که روزی این ساختمان به ساختمان ما صدمه خواهد زد، به همراه مالک فعلی قصد سکایت از سازنده این ساختمان را داریم.
لطفاً راهنمایی کنید و نتیجه بنظر شما چگونه خواهد بود؟

با تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

حضورا به حراست شهرداری مراجعه و
شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود اگر کارشناس موضوع را تایید کرد می توانید طرح دعوا کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول از شورا تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود و مسأله به صورت قانونی مشخص شود و بر اساس آن میتوانید شکایت کنید هم از شهرداری و هم از سازنده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قبل از هر اقدامی بهتر است به موجب تامین دلیل کارشناسی کنید تا مطمئن شوید