مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باسلام خدمت شما بزرگواران تا امروز خیلی از شما ممنونم راهنمایی کردین کیفرخواست به شماره صادر ... شد یعنی هنوز ابلاغی نیومد الان میتونم از دادگاه بخوام شماره پلاک ماشین متهم یا حساب مسدود کنم رای صادر نشد هنوز

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا باید منتظر صدور رای و رسیدگی باشید بعد از اینکه پرونده به اجرای احکام ارسال گردید امکان پذیر است

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام بستگی به پرونده وشرایط آم دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید منتظر باشید تا تعیین شعبه شود و حکم قطعی صادر گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما قصد توقیف اموال متهم را دارید، می توانید بعد از تعیین شعبه در دادگاه درخواست تأمین خواسته بدهید و اموال متهم را توقیف کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا موضوع کامل سوال را بنویسید تا بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است