مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به ناجا

با سلام خدمت شما بعد از پنج سال خدمت در ناجا بهم گفتن صلاحیت نداری رسمی بشی در ناجا.
حالا 4ساله که منفک شدم. اسنپ کار کردم خودرو خراب شد فروختم موتور خریدم. کارگری کردم. الان هم بیکار هستم. 3تا فرزند دارم. خرج و مخارجشون خیلی زیاده. حالا شما یه لطفی کنید ایا میشه برگشت به ناجا شده تعهد میدم... بنده 13 سال سابقه بسیج دارم... برگشت به نیروی انتظامی شده برام یه ارزو که اگه برگردم قدرش رو میدونم دیگه هیچ وقت شغل شریفمو از دست نمیدم...
یه لطفی کنید راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق یگان خدمتی خود درخواست دهید تا بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
از ارگان مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه معمولا موافقت نمیشود