مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج

با سلام
آیا عدم اقدام زوج جهت تشکیل زندگی مشترک بعد از چهار سال با توجه به اینکه در زمان عقد عروسی کرده اند ولی زوج با پرداخت نفقه ای اندک تلاشی برای تهیه مسکن و زندگی نمیکند از مراتب عسر و حرج برای زوجه محسوب میشود که به استناد آن طلاق بگیرد.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. میزان نفقه باید بت درامد زوج هم خوانی داشته باشد و دو توان زوج باشد.