مشاوره حقوقی رایگان - سلام خانه خریدم و متاسفانه بنگاهی کلاه برداربودصاحب قبلی خانه شکایت کردسیم کارتی که ثنا ثبت شد دیگه نی

سلام خانه خریدم ومتاسفانه بنگاهی کلاهبردار بود صاحب قبلی خانه شکایت کرد ثبت ثنا رفتیم وشماره ایرانسل یکی نزدیکان رودادیم متاسفانه ان بنده خدافوت کردن ومابه سیم کارت دسترسی نداریم چطورمی توانیم شماره دیگری جایگزین کنیم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شماره تلفن خود را در ثنا تغییر دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سوال مبهم است. اگر شاکی فوت کرده، باید وراث او پیگیری کنند.