مشاوره حقوقی رایگان - شماره تلفن ثنا

سلام
اگر شماره تلفن ثبت شده در ثنا را تغییر بدیم پیامک های ابلاغیه ها و چیزهای دیگری که قبلا انجام شده برای کدام شماره میاد؟ و اگر برای خط تلفن قبلی میره، راهکار برای پیامک رفتن به خط ثبت شده جدید چیست؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برای خط جدید که در سامانه تغییر داده اید ارسال خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه نموده و شماره جدید خود را معرفی نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شماره خود را ویرایش یا شماره دوم ثبت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه وتغییر دهید

عمران شفیعی

جناب آقای عمران شفیعی :

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید تا پیامک بر روی خط جدید ثبت شده بیاد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شماره تلفن جدید را ثبت نمایید من بعد به همان شماره پیامک خواهد آمد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شماره جدید را ثبت کنید و دیگر ابلاغات از طریق شماره جدید انجام میشود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پس از تغییر شماره و ثبت آن در سامانه پیامک ها و ابلاغات به شماره جدید ارسال خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و نسبت به اصلاح شماره تلفن برای ارسال پیامک اقدام نمایید