مشاوره حقوقی رایگان - گرو گرفتن کار

بنده خیاط هستم و از قبل عید کارگاه مانتو راه انداختم.الان با جایی که کار میارم به مشکل خوردم .از اول سال هرچی که طلب میشم به صورت خورد خورد پول میدن و اذیت میکنن تو پول دادن.در حال حاضر 12 میلیون نقد و 35 میلیون چک طلب هستم.الان برام نزدیک به 300 تا کار فرستاده که بدوزم.خواستم بپرسم من میتونم کار رو گرو بگیرم تا پول رو ندادن کارشونو ندم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه وجه دهید و نسبت به چک‌ها اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید اظهارنامه ارسال کنید و طلب خود را مطالبه کنید و اگر پرداخت نکرد دادخواست مطالبه وجه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است که از طریق قانونی اقدام کنید