مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت از شهرداری

سلام.وقت بخیر من زمینی دارم که سند سیم سرب داشته وشهرداری علام کرده در حریم قطعی رودخانه هست و سند جدید تک برگ بهم دادن در سند جدید نوع کاربری نوشته فضای سبز. چندین سال شهرداری تکلیفم مشخص نمیکنه .باید چکار کنم تمام داریم هم این زمینه.چطوری پول زمینه ازشون بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان شکایت از شهرداری وجود
خواهد داشت و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت عدم تعیین تکلیف در شهرداری باید از طریق دیوان عدالت پیگیری شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توسط شهرداری تصرف شده است باید قیمت زمین به نرخ روز در حق شما تأدیه گردد وگرنه به ناچار باید علیه شهرداری طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین کاربری در زمینهای بر عهده کمیسیونی در شهرداری هست شما میتوانید در ابتدا از کمسیون به شهرداری شکایت کنید تا تکلیف شما را روشن کند و اگر شهرداری ترتیب اثر نکرد در دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید