مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از منزل

سلام
چند روز پیش از منزل بنده سرقت شده
و در سرقت فقط اثر انگشت شصت دست روی دیوار مشخص هست و دیگر مدرکی وجود ندارد
البته از انگشت های دیگه اثر موجوده اما کامل نیست
ایا تشخیص هویت اگاهی میتواند این فرد رو شناسایی کند
ماموران اگاهی نتوانسته نمونه برداری کنند و از اثر انگشت فقط عکس برداری کردند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شخص سارق یا سارقین سابقه دار باشد با انگشت نگاری قابل کشف است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ممکن است شناسایی شود توسط کارآگاهان و ضابطین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر صاحب اثر انگشت سابقه دار باشد به احتمال زیاد شناسایی میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله در صورت داشتن سابقه قابل شناسایی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر این اثر انگشت ماهیت و خاصیت خود را از دست داده باشد امکان پذیر نخواهد بود