مشاوره حقوقی رایگان - تمکین و نفقه

سلام
خانمم سه ماهه منزل و ترک کرده و درخواست مهریه و نفقه کرده من تو جلسه اول شورای حل اختلاف نتونستم حاضر بشم برای نفقه میخواستم ببینم حق اعتراض برای رای غیابی دارم؟ یه هفته از زمان شورا گذشته ولی فعلا ابلاغیه واسم نیومده چکار کنم ؟ در ضمن درخواست خودش برای نفقه ماهی یک میلیون تومنه. آیا با توجه به حاضر نشدن من در جلسه اول شورا میتونه حکم جلب منو بگیره؟ خیلی ممنون.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
فرصت واخواهی از زمان ابلاغ دادنامه بدوی دارید و جلب منتفی است

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما نسبت به رای واخواهی کنید.