مشاوره حقوقی رایگان - حريم نهر

سلام
سال ٨٦توسط ثبت نقشه زمين كشيدند و مرز بين همسايه و زمين من را راه و نهر ذكر كردند
حال همسايه نهر محو كردن و ديوار كشيدن
ايشان حاضر به رعايت حريم نهر نيستن و مسير درست نهر آب قبول ندارند
منظور از ذكر راه و نهر چگونه هست يعنی قسمتی از زمين من راه درنظر گرفتن يا بعد از مساحت اعلامی راه بوده

پاسخ ها :

سپيده  رضاخاني

سرکار خانم سپيده رضاخاني :

با سلام ، با آرزوي اوقاتي خوش براي شما ؛
با در دست داشتن نقشه و حدود اربعه به شوراي حل اختلاف مراجعه و تقاضاي پياده كردن نقشه رو زمين مورد نظر را بنماييد . در صورت تحاوز به حدود زمين ميتوانيد حسب مدارك موجود ( اگر سند داريد شكايت تصرف عدواني و در غير اينصورت دادخواست رفع تصرف مطرح بفرماييد)
تقاضاي پياده كردن نقشه بر روي ملك ميتواند در قالب تامين دليل باشد.