مشاوره حقوقی رایگان - قانون مدیریت خدمات کشوری

با سلام و احترام.
بنده با مدرک فوق لیسانس مهندس مکانیک در یک اداره دولتی از طریق آزمون قبول شدم. متاسفانه بنده رو در واحد خدمات پشتیبانی بکار گرفتن و به عنوان ناظر ساختمان هر کار چیپ و بی ارزشی رو مجبورم انجام بدم. آیا شرکت در این به کارگیری خلافی مرتکب نشده؟امکان شکایت دارم ازشون؟ از کجا؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شرکت موظف است شما را در حیطه مورد قبول و مورد استخدامی ابتدایی مورد کار قرار گیرد