مشاوره حقوقی رایگان - سوال کیفری

خانمی به جرم تخریب اموال همسر و شکستن شیشه های ماشین همسر مجرم شناخته شده و محکوم به ماده677 شده و قرار جلب دادرسی براش صادر شده؛ ایا در این دادگاه پیش رو اتهامات و میزان محکومیت این خانم مشخص میشه؟ و ایا امکان داره زندانی برای خانم ندن چون زن و شوهرن؟ و اگه زندانی بدن چقدر براش حبس در نظر میگیرن؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام این سوالاتی که شما فرمودید بستگی به اوضاع و احوال پرونده داره ولی چنانچه سابقه نداشته باشند و غیره به حداقل محکوم میشن یعنی 6 ماه . و در تجدید نظر شاید به مجازات دیگر تبدیل شود . ولی بهتر است رضایت همسرشونو جلب کنند