مشاوره حقوقی رایگان - تعیین قدمت سند

با عرض سلام وخسته نباشید
بنده ملکی رو در تاریخ 1399/7/20 خریداری کردم و الان فروشنده رو الزام به سند کردم منتها فروشنده برگه ای رو بصورت تایپی با امضا و اثر انگشت خودش و فروشنده ید قبلی و دو شاهد به تاریخ 1399/7/3 ارایه کرده مبنی بر اینکه چنانچه نتونه به تعهداتش نسبت به ید قبلی معامله عمل کنه قرارداد بصورت یک طرفه به نفع ید قبلی فسخ خواهد شد و به تبع ان قرداد من هم فسخ میشه بنده مطمین هستم این برگه ارایه شده در سال 1400 تنظیم شده نه در 1399/7/3 الان هم کار به کارشناس خط ارجاع شده
میخواستم بدونم الان با توجه به ارجاع صورت گرفته کارشناس خط میتونه این فاصله زمانی بین مهر 1399 تا سال 1400 رو تشخیص بده