مشاوره حقوقی رایگان - تعیین قدمت مبایعه نامه

با سلام، در یک پرونده جعل، ادعا شده قراردادی مربوط به دو سال پیش است. در حالی که آن قرارداد را در مرحله بازپرسی علی رغم سه بار ابلاغیه، ارائه نکرد. در دادگاه آن را ارائه کرد. آیا با ارجاع یک مبایعه نامه به کارشناس که مبایعه نامه حاوی متن تایپ شده، متن دستنویس و امضا و مهر است، امکان تعیین قدمت مبایعه نامه وجود دارد؟ این تخمین تا چه حد صحیح است؟ یعنی مثلا اختلاف مبایعه نامه ای که دو سال پیش تنظیم شده با مبایعه نامه 6 ماه پیش قابل توجه است؟
در ضمن، شهود قولنامه ارائه شده همگی فراری هستند و اثر انگشت هم ندارد.