مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

سلام با یه خانوم صیغه کردم 70ساله مهریه 100ملیون تومن نزدیک 8سال با هم بودیم اما الان بدون اینکه به من بگه خونه را عوض کرده و میگه دیگه نمیخواد با من باشه جواب تلفن را هم نمیده اما میگه صیغه را فسخ نمیکنم الان سه ماه هست ازش خبر ندارم تکلیف من چیه تورا خدا کمک کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوج میتواند یکطرفه اقدام کند نیاز به رضایت زوجضه نیست فقط مهریه او باید پرداخت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند مدت را به دلخواه بذل کند