مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت

با سلام. بنده آقای متاهل هستم و در تاریخ 1402/03/10خانمی را به صیغه 6ماهه خودم در دفتر خانه درآوردم ولی خانم بعداز بیست روز تمام ارتباط خود را قطع کرده و هیچگونه پاسخی نمیدهد و صیغه نامه راهم سوزانده و من تمام حق حقوق خانم راه پرداخت کردم میخام بدونم الان باگذشت سه ماه من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
الزام زوجه به اجبار به تمکین خاص امکان نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
اگر پول به حساب خانم پرداخت کرده اید می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.