مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت محضری و اقدام به شکایت

سلام خسته نباشین،من 3ماه پیش سرکار از طبقه اول افتادم پایین و جفت پاشنه هام خورد شدن،من اصلا شکایتی ازشون نکردم،مالک ساختمون منو چندباری بردن دکتر و خرج بیمارستانمو هم پرداخت کرد،ایشون به من گفتن اگه رضایت بدی مبلغ 200 میلیون بابت خسارت وارد شده به پاهام پرداخت میکنن،منم بدون اینکه شکایتی کرده باشم بهشون رضایت محضری دادمو الان زیر حرفشون زدن و میگن برو هرکاری دوست داری بکن،میخواستم بدونم میتونم شکایت بکنم و دیه و ضرر زیان این چند مدتو ازشون بگیرم،و ناگفته نماند که دکتر گفته حداقل تا 2سال نمیتونم کار سلختمونی انجام بدم و منبع درآمدم کاملا قطع شده،ممنون میشم راهنماییم بفرمایین

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...با رضایتی که دادید باید میدونم بتونید کاری کنيد البته بستگی به متن رضایت محضری هم دارذ ولی به تجربه در اینمورد شکایت به جائی نمی‌رسد.