مشاوره حقوقی رایگان - شرایط استعفا از طرف وکیل و گرفتن کامل حق الوکاله

سلام بنده ازطریق واتساپ به وکیلم پیام دادم که طرف مقابل چقدربهتون پیشنهادکردن که دردادگاه دفاع نکردین وورق برگشت درجواب وکیلم اظهارنامه ای برایم فرستاد مبنی بر:
باتوجه به اظهارات خلاف واقع شمادرمتن پیامکهای ارسالی به اینجانب ومتهم نمودن اینجانب به تبانی باطرف مقابل که این ادعاواهی بوده ومستندبه هیچ دلیلی نیست لذاازطریق مجاری قانونی علیه شمادعوی مقتضی خواهدشدوباتوجه به تبصره..ازقراردادوهمچنین قراردادخصوصی امضاشده دردفتروکالت باتوجه به گفتارشماواتهامات واهی مراتب استعفاخودرااعلام لذاشماباتوجه به قراردادفوق بایدکلیه حق الوکاله مقررشده دروکالت راکاملاپرداخت کنیدواین حق ازطرف داورمرضی الطرفین پیگیری خواهدشد.
حال سوالم اینه باتوجه به این اظهارنامه ای که فرستاده وباتوجه به متن ارسالی ازواتساپ که بالا متن روخدمتتون عرض کردم میتونه همچین کاری کنه ومحکوم به پرداخت کامل حق الوکاله کنه یانه به هیچ عنوان این حق رودادگاه بهش نمیده وشکایتش ردمیشه چی میشه

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی شما مرتکب اتهام افترا و ...شدید و در صورت عدم اثبات محکوم خواهید شد بهتر است ضمن عذر خواهی شکایت وی را مسترد کنید این قبیل موارد فوق العاده نادر است ضمن انکه به احتمال قریب به یقین پرونده شما پرونده مهمی هم نبوده است