مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری نمایشگاه ماشین

سلام. من یه پیکان وانت خریدم بعد یه ماه رفتم تعویض پلاک انجا توی سیستم ماشین توقیف شهرداری خورده بود از همونجا بردن پارکینگ، رفتم پیگیر شدم دیدم به سازمان مپ وشهرداری 15میلیون خلافی داره،بنگاه میگه ما خبر نداشتیم از کسی که خریدیم به ما چیزی نگفته،اون بنده خدایی که به اینا فروخته گفته من یه هزار تومن نمیدم الان من باید از بنگاه شکایت کنم یا اون راننده متخلف ؟؟؟ دستم فقط به بنگاه دار میرسه ممنون از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید از هر دو نفر شکایت نمایید
و باید دادخواست الزام به فک پلاک و
الزام به انتقال سند رسمی و الزام به پرداخت خلافی خودرو و خسارات را
اقامه نمایید