مشاوره حقوقی رایگان - لطفا جواب بدین

خواهرم دو سه سال پیش ضامن شخصی شد و ایشون هم قسطاشو پرداخت نکرد. خواهرم مجبور شد 25 میلیون تومن بابت اقساط بده. ازش شکایت کردیم و نهایتا بعد از چند ماه دستگیر شد. الان هم صبح تا شب تو خونه پیش زن و بچشه و شب میره زندان امضا میکنه و همشون هم به ریش ما میخندن.
لطفا راهی پیش پای ما بذارین. 25 میلیون دو سال پیش 100 میلیون الانه. ما چیکار کنیم؟ حتی 100 هزار تومن هم تا الان به خواهرم برگشت داده نشده. خیر سرمون گفتیم طرف زندانی میشه خانوادش میان بدهیشو پرداخت میکنن.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

اگر مال و اموال داشته باشد می توانید توقیف کنید