مشاوره حقوقی رایگان - دیوار

سلام من سه سال پیش ویلای را در شمال خریدم تمام مدارک و مستندات بر250متر بودن زمین دلالت میکرد و در کنار ملک ساخته شده من یک زمین خالی بود که توسط یک دیوار یکمتری از زمین من جدا شده بود بعد از نوشتن قرارداد با 250,متر زمین در 10 روز بعدش فروشنده اعلام کرد که زمین تحویلی به من 237است و انرا در قولنامه ذکر کرد ودر مورد دیوار اعلام کرد که اگر خواستید میتوانید انرا بالا ببرید البته من در یک ماه بعد سند دهیاری 250متر را به عنوان مالکیت به نام من زده است حالا بعد از سه سال من دیوار کوتاه را به اندازه استاندارد یک دیوار بالا بردم تا خانه از گزند دزد و حیوانات در امان بماند حالا مالک زمین بغلی که همان مالک ویلای من بوده امده و میگوید این دیوار مشترک است و تو حق بالا بردن نداشتی طبق یو تی ام پایان کار عدم خلافی و سند مالکیت روستایی ان دیوار در 250زمین است ولی در 237متر زمین اعلام شده شاید مشترک باشد البته در هیچ جای قولنامه صحبت دیوار مشترک وجود ندارد به نظر شما ایا من میتوانم به مدارک استناد کنم و بگویم دیوار مال من است و همچنین بتوانم زمین اصلی را به ملکم اضافه کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما بتوانید اثبات نمایید که
دیوار را خود شما با اجازه همسایه بالا بردارید دیوار مشترک محسوب میشود

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

با توجه به حدود چهارگانه زمین و نقشه utm محدوده و متراژ زمین مشخص میشود