مشاوره حقوقی رایگان - حریم دیوار باغ قدیمی

بنده باغی با دیوار قدیمی و گلی دارم همسایه بن ه یه طرف حریم باغ من را با فنس گرفته و میگه تو سند زمین من را تا دیوار شما ثبت کرده الان باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا بررسی شود و کارشناس نظر دهد سپس دادخواست مرتبط را ارائه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در حریم زمین شما وارد شده بابت تصرف عدوانی شکایت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تحت عنوان مزاحمت و ممانعت از حق علیه ایشان شکایت کیفری مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل
را مطرح نمایید تا وجود حریم و میزان حریم
مشخص گردد
و بعد دادخواست رفع تصرف عدوانی و اعاده وضع به حالت سابق را مطرح نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند اظهارنظر کارشناسی است بهتر است بدوا درخواست تامین نمایید تا موضوع کارشناسی شود و سپس وفق نظر کارشناس در صورتی که حق با ایشان نبود دادخواست رفع تصرف عدوانی تنظیم نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اخد تامین دلیل لازم است تا موقعیت ووضعیت ان مشخص گردد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

نقشه برداری داشته باشیو تا متراژ وحدود به طور دقیق مشخص و شکایت لازم را طرح کنید
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید فعلا شکایت تصرف عدوانی نمایید تا توسط کارشناسان رسمی دادگستری موضوع بررسی گردد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتداتقاضای تامین دلیل توسط کارشناسان ثبتی و نقشه برداری در صورتی که وارد حریم شما شده است دادخواست رفع تصرف عدوانی

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،میتوانید با تامین دلیل از کارشناس دادگستری کمک بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر به ملک شما وارد شده است شکایت کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

طرح شکایت کنید در دادسرا با موضوع تصرف عدوانی چرا که ایشان الان محدوده ای از زمین تحت مالکیت شما رو متصرف و اقدام به فنس کشی نموده که درصورت تشخیص کارشناس و احراز ادعای شما در دادسرا و بعد دادگاه متشاکی محکوم به رفع تصرف و اعاده ی وضع به حالت سابق میشه و فنس باید برداشته بشه

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام اگر وارد حریم شما نشده ایرادی قانونی وارد نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق ثبت پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا میزان حریم مشخص شود و سپس دادخواست رفع تصرف عدوانی را مطرح نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام ابتدا تامین دلیل کنید تا بررسی شود و کارشناس نظر دهد سپس دادخواست مرتبط را ارائه دهید