مشاوره حقوقی رایگان - کاشت درخت در فاصله 70 سانتی از بر ملک توسط شهرداری

شهرداری داخل پیاده رو در فاصله 70 سانتی ساختمان بنده درخت کاشته و آبیاری می‌کنه در صورتی که ریشه های درختان در آینده باعث آسیب رساندن به ساختمان میشه میخواستم بدونم آیا اقدام شهرداری قانونیه ؟
اگر نیست باید چه کاری برای جمع آوری آنها انجام بدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید علیه شهرداری طرح‌ دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی ملک و موقعیت جغرافیایی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کار شهرداری صحیح است
و در صورت شکایت نتیجه نخواهید
گرفت
چون هنوز هیچ ضرری و خسارات به شما وارد نشده است
و شما برای ضرر احتمالی آینده نمیتوانید اقامه دعوا نمایید