مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در سرقت

با سلام‌ بنده از کشور چین تعداد دو دستگاه کانتینر کالا خریداری کردم فاکتور خرید و‌ بارنامه دریایی توسط کشتیرانی جمهوری اسلامی بنام خودم حمل گردیده شده و پس از رسیدن کشتی کرایه حمل کشتی و دیگر هزینه های را پرداخت کردم تمامی اسناد مدارک بنام خودم گرفتم برای ترخیص از گمرک و برای عودت کانتینر های خالی چک ضمانت دادم که پس از ترخیص و تخلیه کالا داخل کانتینر، کانتینر خالی را عودت نمایم نماینده قانونی ام کانتینر ها را پس از پرداخت عوارض گمرکی و انباردای و مالیات بنام خودم خارج گردید که شخصی بدون هیچ مدرکی ادعای مالکیت کرد که کانتینر های من را از گمرک سرقت کرده کانتینر ها را محتوی بار به دستور قاضی گرفتن به ان شخص دادن و مرا محکوم به سه حبس شلاق کسری بار رد مال محکوم کردن پس از پنج سال رسیدی به اعتراضم در تجدید نظر حکم را بصورت خلاصه به علت عدم دلیل حکم بدوی عین تایید میگردد که وکیل ام میگوید قاضی پول گرفته در هر صورت تو را محکوم میکند قبل از صدور حکم میگفت الان حکمم قطعی شده اگر به دیوان باید اعاده دادرسی بدم از لحاظ شکلی کدام بند ها اشاره کنم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

لایحه و اظهارات قبلی در اعاده دادرسی نباید تکرار شود ، جهت اعاده دادرسی در دیوان تماس بگیرید