مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن معامله ملک

با سلام خدمت وکلا محترم
بنده با همسرم یک آپارتمان به صورت 3دانگ 3 دانگ فروخته ایم ودوتا مبایعه نامه 3 دانگ تنظیم شده بنده از سهم 3 دانگ خودم مبلغ 30 درصد معامله راددیافت نمودم وهمسرم 90 درصد از 3 دانگ خودش در ضمن آپارتمان دارای وام میباشد ومن وهمسرم هر دو باید به بانک مراجعه و وام را به نام خریدار انتقال دهیم تا بانک اجازه انتقال سند را به نام خریدار تایید کند ولی همسرم از آمدن وانتقال وام به نام خریدار امتناع میکند خریدار هم الباقی پول من را نمیدهد بهشم گفتم بره شکایت الزام به تنظیم سند کنه ولی این کار روهم نمیکنه من باید برای دریافت الباقی پولم چه کار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اسناد و قرارداد را دید و سپس اظهار نظر دقیق کرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جداگانه دادخواست الزام به انجام تعهد به طرفیت همسر بدهید چون در تعهد انتقال وام شما ذینفع هستید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر دارد و گفتگو متقابل تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بهتر است با هزینه جزئی به یکی از وکلای محترم وکالت در مطالعه پرونده دهید تا از جزئیات آن مطلع شود و مشاوره دقیق بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن و خسارت تاخیر تادیه را به طرفیت خریدار اقامه
نمایید و ..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن و خسارت تاخیر تادیه را به طرفیت خریدار اقامه
نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
الباقی ثمن معامله را می توانید مطالبه کنید