مشاوره حقوقی رایگان - اعاده‌ی حیثیت از اداره اطلاعات

دوسال پیش بعنوان یکی از مدیران میانی توسط اداره اطلاعات بازداشت شدم و پرونده ما 2سال به طول انجامید. بعد از دو سال در دادگاه بدوی تبرئه شدم و رای قطعی شد
این دوسال به استناد ماه 17قانون کار تعلیق بودم
میخواستم اعاده‌ی حیثیت کنم و خسارت وارده و حقوق معوق خودم را بگیرم. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

باسلام طرح شکایت کرده و خسارت معنوی وارد به خود را به همراه ضرر زیان مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید درخواست تمام حقوق معوقه ، سال قبل و خسارات وارده را مطالبه نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید دادخواست مطالبه خسارت را با ارائه دلایل مثبته ارائه دهید