مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از خدمت سپاه

سلام. احتراما اینجانب بعد از 19سال خدمت صادقانه در سپاه از سال 73 الی 92 مشغول به خدمت بودم و بدلایلی بنده را اخراج کردند البته اول معاف از خدمت شدم و بعد از مدتی که پیگیری کردم اخراج برام زدند و سه پنجم حقوق به همسر و بچه هام میدن با توجه به قانون استخدام سپاه که از سال 94تصویب کردند که با سابقه بالای 15 سال بازنشست و زیر 15 سال بازخرید می‌شوند ضمنآ بنده حقیر برادر شهید هستم و واقعا در حقم اجهاف شد وفقط و فقط بخاطر یک آزمایش اعتیاد آنهم بصورت معمولی نه با دستگاه که مثبت شد آیا حق من و زن و بچه هام که بعد از 19سال خدمت آنهم در سپاه آنهم برادر شهید باشم اینه. خواهشا اگه میتوانید کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید همان موقع اعتراض می زدید به دیوان عدالت الان هم می توانید سه پنجم را قطع کنید و خودت تا 11 سال حق بیمه پرداخت کنی تا بازنشست شوی

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید