مشاوره حقوقی رایگان - خواستم بدونم حضانت دخترم و بمن میدن

سلام وقتتون بخیر من یه راننده سنگین هستم یه فرزندخوانده دختر داریم الان نزدیک به 12سالشه اما متاسفانه داریم جدا میشیم یعنی تقریبا تمام شده است تکلیف دخترمون چی میشه خیلی وابسته ایم خودشم تا الآن هیچی نمیدونه ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در صورت طلاق اداهر بهزیستی شرایط نگهداری فرزند خوانده را بررسی نماید ،در غیر اینصورت سلب صلاحیت می شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به بهزیستی رجوع کنید بعید است به شما محول شود