مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه

سلام وقت بخیر
بنده س.م هستم .
از استان قم
بنده به مدت حدود5سال در یک دفتر مسافرتی کار میکردم متاسفانه قراردادی بین ما ثبت نشده بود. و بنده چون دانشجو بودم بنده رو بیمه نمیکرد. الان هم بنده رو بعد از 5سال از کار اخراج کردن. با اخراجم مشکلی ندارم
فقط می‌خوام ادب بشن ک بدون دلیل کسی رو اخراج نکنن. من خدمت سربازی نرفته بودم. چون دانشجو بودم
آیا میتونم در اداره کار ب دلیل بیمه نکردن بنده از سمت کارفرما شکایت کنم.
قرارداد ندارم .حقوق بعضی وقتا واریز میشد به حسابم بعضی وقتا هم نقدی می‌گرفتم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله به فیش های واریزی نیز مبتوان استناد کرذه