مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه پدر

سلام. پدر و مادر من از هم جدا شدن حضانت من با مادرم بوده 19سالمه در آزمون نیروی انتظامی شرکت کردم تمام مراحل رو به خوبی پشت سر گذاشتم حالا تو مرحله تحقیقات بخاطر سو پیشینه پدرم در مواد مخدر منو رد کردن هنوز پروندم در مرحله استانی است و به تهران نرفته حالا چکار میتونم کنم که پروندم به جریان بیفته آیا درست شدنی هستراه اعتراض دارم ،کجا و چگونه ممنون

پاسخ ها :

تاثیر سوء پیشینه پدر در استخدامی نظام استخدامی نیروی انتظامی سوء پیشینه