مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه پدر

سلام پدر من ده سال پیش به جرم مشارکت در سرقت به سه سال زندان محکوم شد وسند گذاشت و هنوز برای گذراندن محکومیت به زندان نرفته ومن علاقه دارم به ارتش یا سپاه خدمت کنم آیا رفع صلاحیت می شوم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متوجه شوند امکان رد شدن وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه امکان اینکه قبول نشوید وجود دارد لیکن بهتر است با ارگان مربوطه صادق باشید در حالت کلی این مسأله به نظر و صلاحدید سازمان استخدام کننده بستگی دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بستگی به سخت گیری های آن نهاد یا ارگان در گزینش مستخدمین دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام احتمالا برای شما مشکل ایجاد نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به گزینش ارگان مربوطه دارد