مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به کار پس از حادثه کاری

سلام.همسر من در یک شرکت خودرو سازی با مدرک دیپلم کار میکنه.بهمن ماه 1400 در شرکت(پیاده بود) با یک خودرو تصادف کرد و سه ماه استعلاجی بود.بعد از استعلاجی بیمه مسئولیت دیه رو داد اما شرکت شغل مناسبی برای همسرم پیشنهاد نمیدن که با توجه به شرایطی که براش پیش اومده و پلاتین توی پاهاش هست بتونه در شغلی که با شرایط جسمیش همخوانی داشته باشه کار کنه.والان 4 ماهه که در قسمت اداری بلاتکلیف نشسته...
در صورتی که هم مدرک کارشناسی مرتبط داره و هم جایگاه شغلی متعددی در شرکت وجود داره.
همسرم قانونا حق این رو داره که کار مورد نظرش رو درخواست کنه؟
و یا شرکت حق این رو داره که بعد از اتمام قراردادکار در آخر سال عدم تمدید بزنن؟

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

سلام برای شرکت این اختیار وجود دارد که قرارداد را با همسر شما تمدید نکند ولی از طریق اداره کار پیگیر و بیمه بیکاری دریافت کند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

میتواند عدم تمدید بزند که بیمه بیکاری تعلق میگیرد