مشاوره حقوقی رایگان - حکم برگشت به کار قطعی

باسلام و احترام. اینجانب پس از دو مرحله حکم برگشت به کار قطعی از اداره کار و تعاون گرفتم ولی بعد از گشت حدود 15 روز متاسفانه کارفرما هیچگونه اقدامی درخوصص برگشت به کار اینجاب و پرداخت مطالبات انجام نداده و به گفته یکی از مدیران شرکت به این اعتراض دارن و به دیوان عدالت اداری میخوان پرونده بکشونن ... تکلیف من و حکم قطعی لازم اجرا چی میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست الزام به انجام تعهد ناشی از حکم صادره علیه کارفرما را مطرح کنید و حکم را هم ضمیمه دادخواست نمایید

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام باید از طریق اجرای احکام دادگاه حمکتون را به اجرا بگذارید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی باید از اجرای احکام دادگاه درخواست اجرای حکم را نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما درخواست اجرای حکم را نمایید تا اجراییه صادر و برای کارفرما ابلاغ شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به دلیل عدم اجرای رای اداره کار میتوانید شکایت کیفری انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به صورت حضوری به شعبه مربوطه مراجعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری بفرمائید.