مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه جعلی

برادر من اخیرا مبایعه نامه ای دستی را ارائه کرده ،چون بنده سالها ایران نبودم، که دارای دو خط و نبود اطلاعات دقیق از شماره شناسنامه و کدملی و متراژ زمین و مبلغ خرید است. و در متن ادعا شده وجه آن نقدا پرداخت شد! متن اصلی هنوز رویت نشده و در واتس آپ فرستاده است. امضای بنده و همسرم به عنوان شاهد ظاهرا درست است. این در حالی است که من زمین دیگری را به ایشان فروخته بودم اما ایشان مبایعه نامه جدید را نسبت به زمین دیگر با دو خط مختلف مطرح می کند. آیا این سند اعتبار دارد؟ چگونه می توان جعل بودن آن را طرح کرد؟ به ویژه اگر امضاها درست باشد!

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما خیر
جعل و استفاده از سند مجعول است
و شما میتوانید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول را اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر نوشته هایز بعدا به این سند اضافه شده باشد توسط کارشناس قابل تشخیص است و از مصادیق جعل می باشد