مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نتیجه مصاحبه استخدامی

باسلام
بنده امسال در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردم درحالی نفر اول آزمون کتبی بودم نفر دوم آزمون در مصاحبه قبول شده هست . نمره ای که در مصاحبه به فرد قبول شده داده شده با نمره ای که به من داده اند اختلاف فاحشی دارد با توجه اینکه بنده 4 سال هست در آزمون و مصاحبه استخدامی شرکت میکنم
تجربه کافی برای نحوه انجام مصاحبه کسب نموده ام ،بخاطر همین تجربتا احساس میکنم با اعمال نفوذ نمره بنده آنقدر کمتر داده اند تا ایشان قبول شود. ولی مستندی مبنی بر اعمال نفوذ در فرایند مصاحبه ندارم . آیا میتونم از طریق دیوان بررسی موضوع اعمال نفوذ یا حتی بررسی اعمال سلیقه شخصی مصاحبه گران درخواست کنم؟

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

سلام قطعا بله ولی نیاز به پیگیری مستمر دارد .درصورت امکان حتما به وکیل مراجعه نماید .موارد مشابه آرایی مشابه از سوی دیوان صادر گردیده است