مشاوره حقوقی رایگان - امکان درخواست جانبازی ؟

در تاریخ 23/1/83 به اینجانب م ماموریت داده شد تا بعنوان معاون افسر نگهبان گردان انجام وظیفه نمایم که حین ماموریت و گشت زنی روزانه در پادگان ... شیراز مورد حمله سرباز وظیفه قرار گرفته و باعث وارد آمدن جراحت از ناحیه صورت به اینجانب م گردیده که مراتب صورتجلسه گردیده و پس از تایید معاون گردان پشتیبانی پادگان جناب سرهنگ ف در پرونده درج گردید و مراتب به دادگاه نظامی یک استان فارس به کلاسه پرونده ... ارجاع داده شد.

رای دادگاه نظامی یک استان فارس: متهم سرباز ر به پرداخت 75% دیه مرد مسلمان به عنوان ارش و تحمل سه ماه حبس محکوم گردید.

جراحت ایجاد شده با عکسبرداری ام آر آی مشخص گردید نیاز به عمل جراحی دارد لذا برای ادامه درمان به تهران منتقل و در بیمارستان 501 ارتش توسط سرهنگ دکتر آزادی مورد عمل جراحی فک قرار گرفته فلذا پس از مدت کوتاهی نتیجه عمل موثر نبوده و مشکل جراحت همچنان باقی مانده است بگونه ای که درمان قطعی ندارد و باعث صدمات بسیاری نیز گردیده است
***با توجه به جراحت حین ماموریت ایا پیگیری و درخواست جانبازی امکان پذیر میباشد ؟

پاسخ ها :

درخواست جانبازی حین خدمت جانبازی حین خدمت جانبازی