مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه رسیدگی

سلام.برام ابلاغیه رسیدگی اومده درصورتی که شاکی رضایت داده است این یعنی چی؟؟؟؟؟ لطفاراهنمایی کنید.داخل ابلاغیه زده رسیدگی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به موضوع دارد در جرائم غيرقابل گذشت پرونده مختومه نمی‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید
اگر پرونده کیفری باشد و دارای جنبه عمومی در صورت رضایت شاکی خصوصی نیز دادگاه به جنبه عمومی رسیدگی می کند
صرفا به جهت گذشت شاکی خصوصی دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف دهد و همچنین امکان تبدیل و تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد.