مشاوره حقوقی رایگان - شاهد تعدیل اقساط مهریه

باسلام. بنده دادخواست تعدیل داده ام و یک برگ استشهادیه کتبی شهود تعرفه شده هم ضمیمه دادخواست نموده ام الان برای من وخانمم ابلاغیه رسیدگی صادر شده وبرای شهودم ابلاغی صادرنشده است ودرمتن ابلاغ بنده هم نوشته(دروقت مقرر این شعبه جهت رسیدگی حاضرشوید) سوال اینه الان با این توضیحاتی که دادم حضور شهود در جلسه رسیدگی الزامیه یا اگه نیان مشکلی نداره؟ممنون میشم پاسخ کامل بدید باتشکر

پاسخ ها :

شاهد تعدیل اقساط مهریه ابلاغیه رسیدگی حضور شاهد تعدیل اقساط مهریه مهریه