مشاوره حقوقی رایگان - پلیس فتا

سلام.. من چند وقت پیش از طریق ربات پیام ناشناس تلگرام چند تا پیام به یکی از اشنا ها دادم کا اون خانوم از اون پیام ها ناراحت شده و رفتن پلیس فتا واسه پی گیری این که بفهمن کار کی بوده شکایت کردن...منم از طریق یکی از اشناها این موضوع رو فهمیدم و فوری دیلیت اکانت زدم (بعد از حکم قاضی بود) الان میخواستم بدونم با توجه به این که دیلیت اکانت زدم اکانتم قابل پیگیری هست یا نه؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم ممنون...

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

خیر
سرور تلگرام در ایران نیست تا قابل استعلام باشه
فقط در مورد جرایم امنیتی فتا اقدام به پیگیری میکنه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.