مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد درب به کوچه بن بست

باسلام
با توجه به اینکه شخصی به کوچه بن بست 3 متری قصد ایجاد درب را داشت که با شکایت اهالی رای انسداد از طرف کمسیون ماده 100 صادر گردید ومالک متخلف با شکایت از دیوان عدالت اداری دیوان رای به نقص ارا صادره از کمسیون تجدید نظر ماده صد را صادر نمود وجهت رسیدگی مجددبا ارجاع به هیت کارشناسی سه نفری جهت مسبوق به سابق بودن درب احداثی به همان کمسیون ارجاع نمود لذا اینک کمسیون تجدید نظر پس از رسیدگی رای به ابقا درب مورد نزاع را به کوچه بن بست که هیچگونه حقی نداشته را صادر نموده خواهشمند است جهت نقض رای کمسیون ماده صد اینجانب را راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام اصول پرونده و یا روگرفت آن باید مطالعه شود
می توانید در این خصوص با بنده و یا همکاران محترم دادراهه تماس حاصل نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اجازه بهید همکاران در این خصوص پاسخ دهند.یاالله