مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

سلام بنده را درحالت مستی مامورین راهور گرفتن و تحویل به کلانتری دادن در ثنا ابلاغیه برام اومده که به دادگاه برم میخواستم بدونم که چون دفعه ی اول ام هست حکم هایی مثل رفتن به مزار شهیدان و غیره میدهند و اینکه برای دادگاه وثیقه لازم است اگه لازمه چقدر وثیقه ؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حکم بسته ب تشخیص قاضی است. اما قرار صادر میشود احتمالا کفالت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بستگی به قاضی رسیدگی کننده داردکه چه در نظر بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است ضامن کارمند همراه خود ببرید
و در صورت اثبات ، مجازات شلاق خواهید داشت که ممکن است مجازات شما تعلیق بشود یا مجازات جایگزین صادر بشود