مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

درود و سپاس. پنجشنبه 29/9/1398 راهور در ابتدا به اتهام خراب بودن چراغ خودرو منو متوقف کرد در صورتی که خودروی من سالم بود و 75000 تومن جریمه نوشتن سپس از من تست تنفس گرفتن و مرا به اتهام مصرف 45٪ الکل خودروم را توقیف و‌ به پارکینگ انتقال دادن ، گواهینامه ام 6ماه ضبط و 400 جریمه ام کرد. در کلانتری انکار کردم، دوشنبه قرار دادگاه دارم ایا اونجا هم انکار کنم در جواب مثبت شدن تست تنفس چه باید بگم ؟؟
و باید چکارکنم ؟؟ راهی برای تبرئه من هست ؟
برای من اولین بار این اتفاق میوفته لطفا منو راهنمایی کنین ...
ضمن اینکه من موقعیت شغلیم هم واقعا به خطر افتاده چون گواهینامم رو لازم دارم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درجرایم حدی مثل مصرف مسکر علاوه برشرایط احرازجرم علم وجهل مرتکب به حکم وموضوع هم لازم است

پرسشگر :

ببخشید اصلا متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟؟
منو در حالت موجهی بودم کاملا هوشیار بودم و نه بی ادبی نه اهانتی خیلی باهاشون مودب برخورد کردم ولی مامور راهنمایی رانندگی خیلی بی ادب بود و منو مورد تمسخر قرار میداد و به حرفای من توجه نمیکرد ..

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام صرفا انکار نمایید چرا که با اقرار شما مجازات شرب خمر اثبات میگردد در صورت وجود ادله مانند دستگاه تست الکل و با توجه به علم قاضی به مجازات کمتر از اقرار محکوم میگردید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اثبات شرب خمر بار دوبار اقرار نزد قاضی دادگاه اثبات میشه
بهتره انکار کنید تا تبریه بشید
در خصوص تست الکل چون امکان خطا زیاده دلیلی بر اثبات شرب خمر نیست