مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از فروشگاه

منو تو فروشگاه گرفتن 20میلیون از کارتم کشیدن میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سرقت از فروشگاه سرقت

سوالات مرتبط

دزدی از فروشگاه اتکا
متاسفانه خواهرم از فروشگاه اتکا دزدی کرده و مأموران متوجه شدن و ازش در همون فروشگاهی تعهد گرفتن با اثر انگشت میخواستم بدونم مشکلی برایش پیش میاد خیلی پشیمونه و گریه می‌کنه؟؟؟؟؟ مبلغ دزدیشم میگه ح...
سرقت از فروشگاه
از فروشگاه سرقت کردم گرفتنم چیکار کنم؟...
دزدی از فروشگاه زنجیره ای
با سلام،بنده نمایندگی فروشگاه اتکا دارم مدتیه از فروشگاه دزدی میشه و من تازه متوجه شدم فیلم یک روز دارم،طرفو گرفتم اقرار کرده 4 ماهه با زنش و به اجبار زنش اینکارو میکنه،دادگاه چطور تخمین بزنه قیمت اجن...
سرقت از فروشگاه
من سرقت کردم گرفتنم 20میلیون پول ازم گرفتن چیکار کنم...
سرقت از فروشگاه
سلام. دوستم یک‌ کیف از یک مغازه سرقت کرده که صاحب مغازه او را می‌گیرد و از کارت بانکی او به ارزش بیشتری از مبلغ آن کیف پول دریافت می‌کند سپس یک دست خط مبنی بر اینکه دوستم به مبلغ... از ...