مشاوره حقوقی رایگان - دزدی از فروشگاه اتکا

متاسفانه خواهرم از فروشگاه اتکا دزدی کرده و مأموران متوجه شدن و ازش در همون فروشگاهی تعهد گرفتن با اثر انگشت میخواستم بدونم مشکلی برایش پیش میاد خیلی پشیمونه و گریه می‌کنه؟؟؟؟؟
مبلغ دزدیشم میگه حدودا 300 هزار تومنه.
میخواستم بدونم برای خودش و شوهرش مشکلی پیش میاد آیا پیگیری میکنن یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

محسن رضایی

جناب آقای محسن رضایی :

خیر مشکلی پیش میاد چون شاکی نداره .فقط اگر تکرار شد ممکنه دیگه اقدام کنن

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .وقتی تعهد گرفته اند یعنی رضایت داده اند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقتی تعهد گرفته اند یعنی رضایت داده اند

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام تا زمانی که از وی شکایت نکردن خیر.اما بستگی به من تعهد هم دارد که آیا چه چیزی را امضا و تعهد داده است ؟در صورت درخواست مشاوره و راهنمایی از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تعهد بده دیگه شکایت نمی کنند و مشکلی پیش نمیاد.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.خیر جای نگرانی نیست.تعهد برای شرکت کافی بوده و به منزله رضایت و مشکلی پیش نمی آید مگر در صورت تکرار.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اگر فروشگاه شکایتی مطرح نکند مشکلی نیست کمااینکه حین انجام سرقت از وقوع جرم مطلع شده اند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وی با اظهار ندامت و پشیمانی و برای اولین بار این اقدام صورت پذیرفته باشد قابل گذشت خواهد بود