مشاوره حقوقی رایگان - صدور و تایید مجدد گواهینامه مهارت

سلام
بنده سال 84 دریکی از آموزشگاه های فنی و حرفه‌ای ثبت نام کردم و پس از طی دوره گواهینامه مهارتی را دریافت کردم . از طریق مکاتبه بین اداره مابین آموزش و پرورش و اداره فنی و حرفه‌ای تاییدیه گواهینامه مهارت صادر شد. الان فنی و حرفه‌ای مجدداً گواهینامه مهارتی را تایید نمی کند و آموزش و پرورش مدرک تحصیلی بنده را نمی دهد.
برای صدور مجدد گواهینامه مهارت و یا تایید مجدد گواهینامه مهارت چه اقدامی لازم است؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سوال حقوقی نیست. از کارشناسان آموزش و پرورش و فنی حرفه ای پرسیده شود