مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

با سلام. زوج به عنوان شیربها 4 قلم کالا خریداری کرده و شب بله بران در دفتر ثبت شده و به امضای چند نفر رسیده است. همچنین در لیست سیاهه به عنوان جهیزیه بنده نوشته و امضا شده است ولی فاکتور به نام خودش است. در این صورت کالاها متعلق به کیست؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

متاسفانه در این خصوص رویه های قضات متفاوت است.

ولی اکثرا اقلامی که در لیست جهیزه نوشته شده باشد را جز تعهدات زوج لحاظ می کنند و متعلق به زوجه است.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام اصولا جهیزیه خریداری شده توسط زوجه متعلق به زوجه است وبار اثبات اینکه اقلامی را که زوج خریداری نموده بابت شیر بها بوده ویا در تملک زوجه قرار گرفته است بعهده شما است . موفق باشید