مشاوره حقوقی رایگان - درباره مسدودی حساب

سلام. من الان 1سال 4ماه که حساب مسدود به یک نفر بدهکار هشت میلیون با یک رسید نه سفته داشت نه چک با رسید شکایت کرد تامین خواسته زد کل حساب من مسدود شد و الان هرجا میرم میگن باید پولش بدی بیاد رضایت بده و طرف هم 50 میلیون میخواد منم 50 میلیون 10سال دیگه هم نمیتونم جور کنم حالا چکار کنم چطوری میتونم از حسابم پول برداشت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صرفا با تامین خواسته حساب شما را توقیف کرده باشد می توانید از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید و با درخواست شما از حساب شما رفع توقیف می شود.
و اگر حکم داشته باشد طبق رأی دادگاه باید بدهی خود را پرداخت کنید و نمی تواند مبلغ اضافی از شما مطالبه کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما ابتدا دادخواست اعسار را
مطرح نمایید تا در صورت صدور
حکم به اعسار
، مبلغ محکوم به اقساط بشود
و بعد از پرداخت پیش قسط ،
درخواست رفع مسدودی از حساب را
مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اعسار دهید ایشان صرفا مبلغ رسید و خسارت تاخیر از تاریخ مطالبه را می تواند مطالبه نماید